Riistaveden koulut

Riistaveden yhtenäiskoulu

Uusi Riistaveden monitoimijatalo on valmistunut kesällä 2023. Perusopetuksen lisäksi monitoimijatalossa on tilat esiopetukselle, nuorisotoimelle ja kirjastolle sekä myös kuntalaisten käyttöön tarkoitetut liikuntatilat löytyvät uudesta rakennuksesta.

Osa Riistaveden yhtenäiskoulun 1. – 6. luokan oppilaista opiskelee Vehkalammin yksikössä, joka sijaitsee 13 km:n päässä Riistaveden koulusta. Samassa rakennuksessa Vehkalammilla on myös esiopetuksen tilat sekä päiväkotiryhmä.

NUORISOTILA

Kormu

– alueen nuorten oma kokoontumispaikka 

Riistaveden monitoimijatalo
Koulutie 12 (B-ovi)

Aukioloajat

Maanantai
klo 14-18 3.-6.lk.

Tiistai
klo 14-20 7.lk-18v.

Keskiviikko
klo 14-17 3.-6.lk (liikuntasalivuoro 16-17, jos sali vapaa)
klo 17-20 7.lk-18v

To
Suljettu

Perjantai
klo 14-21 7.lk ->
HUOM! Muutoksista aukioloihin tiedotetaan Instagramissa.

Kormu instagramissa @riistaveden_nuokkari

Kormun snapchat: riistankormu

Tutustu tästä Kuopion nuorisopalveluihin »

Nuorisotilalla pyrimme toteuttamaan nuorten näköistä ja heidän toiveidensa mukaista toimintaa ja lisäksi aktivoimaan nuoria toteuttamaan sitä myös itse. Nuokkareille ovat tervetulleita kaikki 9-18 -vuotiaat nuoret. Toimintamme on maksutonta.Tilalla voi pelata erinäisiä konsolipelejä, biljardia, lautapelejä tai tulla muuten vaan viettämään aikaa ja juttelemaan muiden nuorten, tai ohjaajan kanssa. Tiloilla on myös mahdollisuus tehdä välipalaa ja kaakaota, sekä keittää kahvia ja teetä. 

Nuorisotilassa on yksi koulutettu nuorisonohjaaja Riitta Moilanen, sekä muita ohjaajia tarpeen mukaan. Nuorisotiloissa noudatetaan hyviä tapoja ja kaikenlainen kiusaaminen tai syrjiminen on kielletty. Nuorisotalojen järjestämä toiminta on ehdottomasti päihteetöntä ja savutonta. Alueella ei myöskään saa tupakoida.

”Pyrimme kohtelemaan kaikkia nuoria tasapuolisesti ja aidosti kuunnellen. 

Tervetuloa Riistaveden Kormulle!