Seurat ja yhdistykset

Seurat ja yhdistykset

AC Barca jalkapalloseura

AC Barca ry on jalkapallon erikoisseura, jonka kotipaikkana on Riistavesi. Seuran nimissä harjoittelevat noin 70 junioria sekä kaksi aikuisten sarjajoukkuetta. Harrasteryhminä myös harraste/sekaryhmä.

Perustettu: 1997
Kotikenttä: Vartialan nurmikenttä
Puheenjohtaja Tapio Kauppinen
Puh. 0400 905 712


www.acbarca.fi
AC Barca edustus – facebook »


Riistaveden urheilijat r.y.

Riistaveden Urheilijat ry järjestää Riistaveden kylän ja sen ympäristön asukkaille monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden.

Puheenjohtaja Kati Pulkkinen,
puh. 0400 838 159
Sihteeri Arja Hiltunen, 040 756 0631

www.riistavedenurheilijat.fi
Olemme myös facebookissa »


Riistavesi-Seura ry

Riistavesi-Seuran tarkoituksena on toimia entisen Riistaveden kunnan alueella asuvien ja asuneitten henkilöitten vapaana yhteenliittymänä henkisen ja aineellisen kehityksen edistämiseksi ja harrastuksen herättämiseksi kotiseututyöhön. Tämän toiminta-ajatuksen mukaisesti Seuran toimelijaat jäsenet ovat  45 toimintavuoden aikana rakentaneet ja siirtäneet 11 erillistä rakennusta ja rakennelmaa Museopihaan, sekä kunnostaneet tontilla olleen Myllärin mökin. Kaikki nämä rakennukset ovat Riistaveden kotimuseon käytössä. Näihin rakennuksiin on koottu n. 800 museoesinettä.

Museoalueen tapahtumista suurin on vuosittain järjestetty Riistaveden perinnepäivä, joka järjestetään yhdessä muiden riistaveteläisten yhdistysten kanssa. Se on vuosittain suurin yksittäinen yleisötapahtuma Riistavedellä. Myös koululuokkien ja päiväkodin vierailut jouluiseen Museopirttiin ja siellä tarjottuun ohjelmaan on vuosittain päässyt tutustumaan n. 300 lasta ja n. 30 heidän opettajaansa ja ohjaajaansa. Vuosittain museollamme vierailee 1500-2000 henkilöä erilaisissa tapahtumissa.

Riistavesi-Seurassa pidämme tärkeänä kotiseututyötä. Se on työtä, jolla ihmiset saadaan paremmin kiinnittymään asuinympäristöönsä, eli omaksumaan kotiseutunsa kodikseen. Myös paikkakunnalle muuttaneet toivottavasti kotiutuvat paremmin hyvin toimivaan kotiseutuun.

Puheenjohtaja Jukka Nyyssönen,
puh. 0500 671 203, nyyssonen.jukka@gmail.com
Sihteeri Eila Santanen, 044 2119 885
Museoisäntä Eino Jääskeläinen, 040 740 3055

Riistavesi-Seuran nettisivulle »


Riistaveden Martat
Kaikki mukaan marttailemaan – tule yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Ole sellainen martta kuin sinulle sopii.

Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan marttojen harrastustoimintaan ja liittymään mukaan aktiiviseen järjestöömme. Marttaillaan!

Marttajäsenenä voit osallistua yhdistyksesi toimintaan voimiesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Jokaista tarvitaan, niin säännöllisesti kuin harvemmin yhdistystoimintaan osallistuvia. Tehdään järjestöstä yhdessä paikka, jossa voimme toteuttaa monia hyödyllisiä, kiinnostavia ja vaikuttavia asioita. Myös miehet ja lapset ovat tervetulleita marttoihin.

Tule mukaan ja liity marttoihin!

Puheenjohtaja Lea Koponen

Olemme facebookissa »


Riistaveden Vaarunvartijat

Lippukunnanjohtaja
Elina Korhonen, puh. 044 071 2955
elinak95@hotmail.com

Partiolaiset kokoontuvat kerran viikossa torstaisin seurakuntatalolla tai kodalla. Tällä hetkellä toimii kolme ryhmää sudenpentu (7-9 vuotiaat), seikkailija (10-12 vuotiaat) ja tarpoja (12-15 vuotiaat) ryhmät. Aktiivisesti partiota harrastaa 6 aikuista ja 17 lasta.

Uusia partiolaisia otamme vastaan syksyisin, mutta jos on kiinnostusta voi olla yhteydessä muulloinkin. Teemme tiivistä yhteistyötä Juankosken ja Nilsiän partiolaisten kanssa. Järjestämme yhteisiä leirejä ja muuta kivaa tekemistä.

Lippukunnalla on kota Mantun pihapiirissä pururadan varrella. Vuokraamme kotaa, 40 euroa käyttökerta. Kodalta löytyy polttopuut, mutta vettä sinne ei tule. Vuokraus asioissa olkaa yhteydessä lippukunnanjohtajaan.

     

Riistaveden Vaarunvartijoiden nettisivulle »


Eläkeliiton Riistaveden yhdistys

Toiminta-ajatus: Eläkeliitto tarjoaa eläkeläisille ja ikäihmisille monipuolista tekemistä, koulutusta, matkoja ja tapahtumia. Toiminnan keskiössä ovat paikallisyhdistykset ympäri Suomea – Eläkeliiton jäsenyhdistyksissä viihdytään ja toimitaan yhdessä. Eläkeliitto on Suomen suurin ja sitoutumaton eläkeläisjärjestö ja tärkein tavoitteemme on ikäystävällinen Suomi.

Puheenjohtaja
Arja Voutilainen
044 556 0143
www.elakeliitto.fi/piirit/pohjois-savo


Riistaveden kyläyhdistys
puheenjohtaja
Maija Laukkanen
040 516 2703
Olemme myös facebookissa »

Savulahden kylätoimikunta
Eila Santanen 044 211 9885

Kalevalaiset Naiset
Puheenjohtaja
Marja Autio
044 553 8392

Riistaveden Perhokalastajat ry
Puheenjohtaja
Kari Tuovinen
0400 193 338

Riistaveden sydänkerho
Puheenjohtaja
Jukka Nyyssönen, 0500 671 203
Sihteeri: Sylvi Kinnunen, 050 347 2640

Pelonniementien kyläyhdistys
Anna Maija Kämäläinen
040 556 0264
anna.maija.kamalainen@gmail.com
Olemme myös facebookissa »

Sivun alkuun ∧